+31654358115

ERVARINGEN

  • Na bijna drie kwart jaar gemiddeld 4 keer per nacht uit bed te zijn geweest voor onze dochter, heb ik de afgelopen acht nachten mijn bed niet hoeven verlaten. Hanneke heeft ons super begeleid met een duidelijke aanpak die effect heeft gehad. Ook als we ons niet helemaal aan het plan konden houden, bleef ze vol begrip, creatief en flexibel met de aanpak. Erg blij dat we dit hebben gedaan. Jammer, dat we er zo lang mee hebben gewacht. 


  Anoniem
  • Onze zoon van 7 maanden sliep ’s nachts door de borstvoedingsmomenten nog steeds niet door. Door een artikel in de Telegraaf ben ik op zoek gegaan naar een slaapcoach. Via Google bij Slaapwonder terecht gekomen. Goede reviews gelezen en toen maar even gaan informeren. Prettig gesprek gehad aan de telefoon en toen hebben mijn partner en ik besloten het traject in te gaan. Van te voren wat sceptisch, want ja, gaat onze zoon echt wel doorslapen?De derde nacht sliep hij al door! Natuurlijk met ups & downs en het was echt niet altijd makkelijk. Met positieve steun, aanmoediging, en goede begeleiding hebben we het traject zeer positief kunnen afsluiten en kan ik weer gemiddeld 7 uur per nacht aan één stuk doorslapen i.p.v. 5 uur over de nacht verdeeld. Wat een verademing! Hanneke, nogmaals onwijs bedankt!  


  Roland, Esmeralda & Scott
  • Mijn vriend en ik zijn ontzettend blij dat we met Hanneke een traject zijn ingegaan om onze dochter (6 maanden) beter te leren slapen. Van drie keer ’s nachts een voeding en tussendoor nog wat gehuil, naar een baby die 11 uur achter elkaar slaapt. We hadden al snel resultaat en de manier om er te komen is echt heel erg kindvriendelijk. Grappig is dat Hanneke zelfs geen genoegen nam met nog 1x ’s nachts wakker, hoewel ik dat al wel heel goed vond… Na nog wat ‘aanpassingen’ is ook dat huilmomentje er nu niet meer bij. De aanpak van Hanneke is zeer mild. We gingen echt samen met ons kindje haar wat leren, zodat ze beter zou gaan slapen. Ik was er steeds voor haar, ook op wat moeilijkere momenten. Door deze gedachte kon ik het aanleren van andere gewoontes beter volhouden, want tja, je kindje is het niet gewend als het opeens wat anders gaat en laat echt wel even van zich horen. Hanneke’s kwaliteiten als coach zijn geweldig. Ze heeft een heleboel kennis die ze mixt met onze input over onze dochter. Op deze manier is het een echte samenwerking die zijn vruchten afwerpt. Alle vragen konden we bij haar kwijt, alle tijd neemt ze om ze te beantwoorden. Ze luistert, leeft zich in en met haar kennis en adviezen, krijg je alles op de rit. Fijn is ook dat ze op de juiste momenten voet bij stuk houdt. En als het even anders ging, konden we haar een bericht sturen, waarop we snel antwoord kregen, zodat we alsnog de goede beslissingen konden nemen. Als laatste is het ook nog eens een leuke periode om zo intensief contact te hebben met Hanneke iedere dag. Het is super dat je deze resultaten kan behalen, dat je samen leert om je kindje te leren slapen. Zo ben je veel meer uitgerust om beter van deze mooie periode te kunnen genieten. Wij als ouders van kinderen die slecht slapen (sliepen!), boffen dat slaapcoach Hanneke er is om de nachten in goede banen te leiden. Mijn zelfvertrouwen is weer terug en ik weet nu zelf hoe ik het weer moet aanpakken. Geen twijfels en gepieker meer, gewoon met kennis en kunde kan ik nu aan de slag. Hoewel het prima was om iedere dag even met Hanneke contact te hebben, is het ook fijn om het allemaal gewoon zelf weer te kunnen.


  Thomas en Roos
  •  


  Ik kwam met Hanneke in contact tijdens een presentatie die ze gaf over baby’s en slaap bij een borstvoedingscafé. Onze zoon Raf van 16 maanden had toen nog nooit langer dan drie uur achter elkaar geslapen. Hij sliep bij ons in bed en dronk nog zeker 2x per nacht bij mij. Lange tijd vond ik dat prima, maar omdat er geen vooruitgang in leek te zitten, werd het nu tijd om dit te veranderen. Door Hanneke’s presentatie kreeg ik direct het gevoel dat zij wel eens degene zou kunnen zijn die ons ging helpen. Haar ideeën over de emotionele behoeften van baby’s en kinderen sloten precies aan op die van mij. Ik wilde mijn zoontje bijvoorbeeld absoluut niet alleen laten huilen en toen ze vertelde dat dat ook zeker niet in de methode paste en dat juist vertrouwen en hechting zo belangrijk zijn, wist ik dat we goed zaten. Door haar persoonlijke benadering voelde het alsof ze ons en ons zoontje helemaal begreep en ’s nachts bij wijze van spreken naast ons zat bij het bedje van onze zoon. En na vijf milde nachten van coaching sliep hij door!


  Stan en Eva
  •  


  Je hebt ons vanaf het eerste contactmoment zeer uitgebreid begeleid. Je dacht op alle punten met ons mee en er liet ons hierbij in onze waarde. Daarnaast was er ruimte voor eigen inbreng en emoties. Jouw betrokkenheid en begrip tijdens het traject hebben wij als heel fijn ervaren. Je kunt merken dat je je werk met veel passie uitvoert en dit zegt veel over jou als mens. Dat tijdens het traject is gebleken dat er medisch gezien iets aan de hand was met Mats, was voor ons een eye-opener. Mede dankzij jouw kennis en ervaring zijn we hierachter gekomen. 


  Thijs en Anouk
 
 •  


  We hebben de slaaptraining als zeer prettig ervaren en vinden het ongelofelijk hoe snel Stach vooruit is gegaan in z’n slaapgedrag. We vonden het vooral heel fijn dat je ons zo serieus nam in onze eigen observaties, ons oordeel en de keuzes die wij wilde maken voor onze kinderen. Daardoor hadden we het gevoel dat we, ondanks dat we een door ons samen bedacht traject volgden, het helemaal zelf in de hand hadden. Het feit dat je jouw eigen ervaring met de slaapcoaching bij je eigen dochter met ons wilde delen en daar aan refereerde, vonden we heel aangenaam en geruststellend. We vinden je zeer vriendelijk en begripvol in je coaching en we hebben ons heel positief gesteund gevoeld tijdens het hele proces.


  Oscar en Babbe

  •  


  Na 14 maanden van slapeloze nachten was het de hoogste tijd voor blijvende verandering. Na het bezoeken van onder andere een osteopaat, de kinderarts en een baby homeopaat waren we helaas nog niet veel verder. Slaaptraining kan je op internet en in tal van boekjes vinden. Maar de slaapcoach heeft hét verschil voor ons gemaakt door te kijken naar het (slaap)ritme van zowel de dag als de nacht. Hanneke’s persoonlijke aanpak en het feit dat de methode is gebaseerd op een kind (& ouder) vriendelijke wijze sprak ons enorm aan. Met slechts twee “simpele” aanpassingen en enkele nachten slaaptraining heeft ons zoontje zijn draai gevonden en slaapt hij heerlijk door.


  Johan en Mirthe
  •  


  Wij hebben hulp van Hanneke gekregen toen Timon 9 maanden oud was en het heeft ons erg goed gedaan. Timon sliep overdag nauwelijks. Wanneer hij sliep was dit in de co-sleeper en hij kwam ’s nachts zeker 4 keer voor een voeding. Omdat hij zo weinig sliep werd hij steeds vaker chagrijnig en was het voor ons duidelijk dat dit voor ons alle 3 niet zo door kon gaan. Met de lieve, geduldige hulp van Hanneke zijn we in ons eigen tempo naar een goed slaapritme gegaan en zijn alle nachtvoedingen afgebouwd. De methode sloot erg goed bij ons aan, we hoefden Timon niet alleen te laten huilen en konden hem troost en geborgenheid blijven bieden op de momenten dat hij daar behoefte aan had. We hebben geen dingen gedaan die tegen ons gevoel en verstand in gingen. Hanneke heeft oog voor de persoonlijke situatie en wensen van ouders en neemt alle tijd voor de begeleiding. Je merkt dat ze haar vak met liefde verstaat.


  Er zijn momenten geweest dat het moeilijk was maar we zijn erg blij dat we door hebben gezet, we hebben ons vrolijke en gezellige kereltje weer terug en daarbij ook weer onze avonden samen.


  Sem en Eefje